Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi forstår fuldt ud, at tingene kan være uforudsigelige, og at planerne nogle gange skal justeres. Ingen problemer; vi har dig dækket!

Vi har en enorm efterspørgsel efter Zymme, så vi har gjort tingene endnu mere bekvemme for dig. Vores team er gået over til en fuldautomatisk bestillings- og forsendelsesproces for at sikre lynhurtig levering.

På grund af denne hurtige omstilling, kan det være en smule vanskeligt for os at foretage ændringer i enhver form til din ordre med det samme, inklusive annulleringer. Men ærgr dig ikke! Du kan stadig returnere din ordre inden for 30 dage efter at have modtaget den.

Du skal bare kontakte vores fantastiske kundeserviceteam, og de vil hurtigt behandle din returanmodning og gøre den så problemfri som muligt. Vi værdsætter virkelig din forretning hos os!

Hvis du ønsker at finde ud af mere information, er du velkommen til at tjekke vores vilkår og betingelser på https://zymme-pillow.com/terms

Vi er her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for noget. God shopping!