Hvordan adskiller Zymme sig fra andre memory foam puder?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Zymme skiller sig ud med sit eksklusive design, der henvender sig til personer, som typisk synes, at de fleste puder med memoryskum mangler støtte og komfort. Der er kælet for detaljerne, og puden har konturer, der er specielt designet til at give den præcise mængde støtte, som din krop har brug for. Som supplement har puden et plysfyld og blødt, åndbart memoryskum, der sikrer en masse komfort og et touch af overdådighed. At hvile hovedet på den føles intet mindre end fantastisk og sikrer, at du vågner hver dag uden vedvarende smerter.