Jeg ønsker å sende tilbake bestillingen min

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Før du starter returprosessen for kjøpet, ville vi bare sørge for at du har all informasjonen du trenger for å gjøre det så smidig og enkelt som mulig. Våre vilkår for bruk og retningslinjer for retur beskriver alt du trenger å vite, så vi anbefaler å ta en rask titt på dem før du setter i gang. Du finner dem på disse lenkene: https://zymme-pillow.com/terms og https://zymme-pillow.com/return . Vi er her for å hjelpe deg hvis du har spørsmål, og vi takker deg for den kontinuerlige støtten din!