Vil Zymme-puten hjelpe meg med å sove bedre?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

De omhyggelig skulpturerte konturene er uanstrengte og på linje med kroppen din, de tilbyr et uovertruffent nivå av støtte hele natten. Dessuten er minneskumet som brukes i Zymme spesielt utviklet for å ha eksepsjonelle kjølende egenskaper, noe som gir en behagelig kjølig og pustende soveopplevelse. I tillegg gir putens flate side et tradisjonelt søvnalternativ for de som finner komfort i en mer kjent stil.