Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig: vores Zymme-linje kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!

Extra Zymme Pillow

Forbedre din families søvn ved at tilføje flere Zymme-puder til din samling. Disse topkvalitetspuder giver målrettet støtte til din nakke og rygsøjle, hvilket garanterer en behagelig og smertefri nattesøvn. Du har mulighed for at vælge et kontureret design for ekstra støtte eller vende det til en flad overflade, der passer til enhver sovestilling.

Cooling Pillow Cover

Sov bedre med Zymme Cooling Cover, en perfekt tilføjelse til din Zymme Pude! Dette cover er lavet af 62% polyester og 38% polyethylen, med et 300 g/m2 stof tilgængeligt i hvid eller blå. Den er designet til at give ultimativ komfort og kan bruges hele året rundt.

Zymme Pillow Cover

Zymme pudebetræk er lavet af 98% polyester og 2% elastan og fås i hvid. Med et ekstra betræk kan du nemt forberede dine puder til gæster eller rejser og reducerer hyppigheden af vask af pudebetræk. Dette betræk er specielt designet til Zymme puden, da det ikke passer til standard pudebetræk.

Bamboo Silk Pillowcase

Oplev ultimativ komfort med vores pudebetræk lavet af 100% bambus lyocell. Fås i grå eller skumfidusfarver, dette bæredygtige cover er fremstillet ved hjælp af bambussilke, et vandeffektivt og miljøvenligt materiale afledt af vedvarende ressourcer, der er fri for skadelige kemikalier.

Uanset om du er bekymret for hverdagsslitage eller bare ønsker at give din investering et lille boost, har vores omfattende udvalg af tilbehør dækket dig. Sig farvel til konstante produktudskiftninger og hej til en længere levetid for dine yndlingsgenstande. Vi har din ryg!