Hur kan den här kudden påverka min hållning?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Zymme är en revolutionerande lösning som är utformad för att förbättra din sömnkvalitet och korrigera din kroppshållning dagtid. Med sin förmåga att hålla ryggraden i rätt position hela natten kan du ta farväl av obehag och smärta när du vaknar. Inte bara det, utan de positiva effekterna kommer också att fortsätta att gynna dig under hela dagen, vilket resulterar i minskad trötthet och värk när du går och lägger dig.