Hvordan vil denne pude påvirke min kropsholdning?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Zymme er en revolutionerende løsning, der er designet til at forbedre din søvnkvalitet og korrigere din kropsholdning om dagen. Med dens evne til at holde rygsøjlen i en korrekt position hele natten, kan du vinke farvel til ubehag og smerter, når du vågner. Ikke nok med det, så vil dens positive effekter også fortsætte med at gavne dig i løbet af dagen, hvilket resulterer i mindre træthed og smerter, når du går i seng.